Alspånsrökt kalkonklubba, färdiglagad ca 700g /klubba. En saftig produkt med god smak av sälta och alspån. perfekt att servera uppskuren på bufféer, eller som den är på event. Kalkonklubban funkar också bra att servera varm, linda in i folie, låt gå ca 2 timmar i ungen på låg temp, sedan faller köttet av alldeles av sig självt. Ingelsta kalkon är alltid kläckt, uppfödd, slaktad & förädlad i Sverige.
Storlek
3500gram

Kalkonkött (96%), vatten, salt, druvsocker, stabiliseringsmedel (E451), antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E250).
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 611 kJ |
| Energi | 146 kcal |
| Fett | 7.8 g |
| - Varav mättat fett | 2.4 g |
| Kolhydrat | 2.1 g |
| - Varav sockerarter | 1.2 g |
| Protein | 17 g |
| Salt | 2.4 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 29 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 29 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Ingelsta Kalkon AB
Org.nr: 556217-6064
I en portion på 100g finns det 17g protein.
Per 100g portion innehåller Kalkonklubba, basturökt, 5-pack 2.1g kolhydrater tillsammans med 7.8g fett.