Kalkonbröstfilé sous vide är en nyckelshålmärkt och ätklar. Tack var sous vide kokt blir produkten mycket saftig naturellt smaksatt med salt. Ingelsta kalkon är alltid kläckt, uppfödd, slaktad & förädlad i Sverige.
Storlek
450gram
Kalkonbröst (89%), vatten, salt, druvsocker, stabiliseringsmedel (E451), antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E250). Buljong 11%.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 452 kJ |
Energi | 110 kcal |
Fett | 2 g |
- Varav mättat fett | 0.6 g |
Kolhydrat | 2 g |
- Varav sockerarter | 1.3 g |
Protein | 20 g |
Salt | 1.6 g |
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 60 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 60 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Ingelsta Kalkon AB
Org.nr: 556217-6064
I en portion på 100g finns det 20g protein.
Per 100g portion innehåller Kalkonbröstfilé Sous-Vide 2g kolhydrater tillsammans med 2g fett.