Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Fågelprodukter
  4. Kalkon, beredd
  5. Kalkonbröstfilé Sous-Vide
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Fågelprodukter/
  4. Kalkon, beredd/
  5. Kalkonbröstfilé Sous-Vide

Kalkonbröstfilé Sous-Vide

Ingelsta Kalkon

Kalkonbröstfilé sous vide är en nyckelshålmärkt och ätklar. Tack var sous vide kokt blir produkten mycket saftig naturellt smaksatt med salt. Ingelsta kalkon är alltid kläckt, uppfödd, slaktad & förädlad i Sverige.

Storlek

450gram

Kalkonbröstfilé Sous-Vide

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Kalkonbröst (89%), vatten, salt, druvsocker, stabiliseringsmedel (E451), antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E250). Buljong 11%.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi452 kJ
Energi110 kcal
Fett2 g
- Varav mättat fett0.6 g
Kolhydrat2 g
- Varav sockerarter1.3 g
Protein20 g
Salt1.6 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 60 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 8°C

Total hållbarhet

Upp till 60 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Ingelsta Kalkon AB

Org.nr: 556217-6064

Kontakt

Brukstorp

273 94 Tomelilla

Tel: 0414-285 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Kalkonbröstfilé Sous-Vide

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Kalkonbröstfilé Sous-Vide?

I en portion på 100g finns det 20g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kalkonbröstfilé Sous-Vide?

Per 100g portion innehåller Kalkonbröstfilé Sous-Vide 2g kolhydrater tillsammans med 2g fett.

←Tillbaka till Produkter