Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Fågelprodukter
  4. Kalkon, beredd
  5. Kalkonbacon
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Fågelprodukter/
  4. Kalkon, beredd/
  5. Kalkonbacon

Kalkonbacon

Tulip

Tulip Kalkonbacon är gjord av kalkonlår och rökt över bokved för att få sin fina baconsmak. Baconet är naturligt rikt på protein med en proteinhalt på 18 %, och innehåller samtidigt endast 6 % fett. Passar utmärkt att servera till hotellfrukost, hamburgare sallad, smörgåsar eller som topping.

Storlek

110gram

Kalkonbacon

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Näringsvärdesanalyser och deklarationer kontrolleras kontinuerligt och uppdateras vid behov, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. Ingredienser: Kalkonkött (93%), salt, potatisstärkelse, antioxidationsmedel (E 301), konserveringsmedel (E 250). Rökt och torkat.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi491 kJ
Energi117 kcal
Fett4.5 g
- Varav mättat fett1.7 g
Kolhydrat1.1 g
- Varav sockerarter0.1 g
Protein18 g
Salt3.3 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 1°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 35 dagar.

Förvaringstemperatur

1°C till 8°C

Total hållbarhet

Upp till 35 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Tyskland

Företag

Danish Crown Sweden AB

Org.nr: 556083-8210

Kontakt

Lisa Sass Gata 1

422 04 Hisings Backa

Tel: 031-65 50 50

foods.se@danishcrown.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om Kalkonbacon

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Kalkonbacon?

I en portion på 100g finns det 18g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kalkonbacon?

Per 100g portion innehåller Kalkonbacon 1.1g kolhydrater tillsammans med 4.5g fett.

←Tillbaka till Produkter