Tulip Kalkonbacon är gjord av kalkonlår och rökt över bokved för att få sin fina baconsmak. Baconet är naturligt rikt på protein med en proteinhalt på 18 %, och innehåller samtidigt endast 6 % fett. Passar utmärkt att servera till hotellfrukost, hamburgare sallad, smörgåsar eller som topping.
Storlek
110gram
Näringsvärdesanalyser och deklarationer kontrolleras kontinuerligt och uppdateras vid behov, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. Ingredienser: Kalkonkött (93%), salt, potatisstärkelse, antioxidationsmedel (E 301), konserveringsmedel (E 250). Rökt och torkat.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 491 kJ |
Energi | 117 kcal |
Fett | 4.5 g |
- Varav mättat fett | 1.7 g |
Kolhydrat | 1.1 g |
- Varav sockerarter | 0.1 g |
Protein | 18 g |
Salt | 3.3 g |
Förvaras i 1°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 35 dagar.
Förvaringstemperatur
1°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 35 dagar
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
Danish Crown Sweden AB
Org.nr: 556083-8210
I en portion på 100g finns det 18g protein.
Per 100g portion innehåller Kalkonbacon 1.1g kolhydrater tillsammans med 4.5g fett.