Bjud dina gäster på rökt kalkon. Köttet passar bra i en mängd olika rätter, från pastasåser till gratänger. Tärnad kalkon är ett bra alternativ till rökt skinka. Kalkonen är producerad i Västergötland och en förpackning väger 2,5 kilo.
Storlek
7500gram
Kött från kalkon (71%), vatten, potatisstärkelse, salt, stabiliseringsmedel (E450), druvsocker, antioxidationsmedel (E301), grönsaksbuljong (salt, grönsaksextrakt av lök, purjolök, morot, kryddor (libbsticka, vitlök, peppar)), konserveringsmedel (E250), rökarom
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 420 kJ |
Energi | 100 kcal |
Fett | 1.5 g |
- Varav mättat fett | 0.6 g |
Kolhydrat | 4.2 g |
- Varav sockerarter | 0.8 g |
Protein | 17 g |
Salt | 2 g |
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 21 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 21 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 17g protein.
Per 100g portion innehåller Kalkon rökt tärnat 4.2g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.