Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Fågelprodukter
  4. Kalkon, beredd
  5. Kalkon rökt tärnat
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Fågelprodukter/
  4. Kalkon, beredd/
  5. Kalkon rökt tärnat

Kalkon rökt tärnat

Martin & Servera

Bjud dina gäster på rökt kalkon. Köttet passar bra i en mängd olika rätter, från pastasåser till gratänger. Tärnad kalkon är ett bra alternativ till rökt skinka. Kalkonen är producerad i Västergötland och en förpackning väger 2,5 kilo.

Storlek

7500gram

Kalkon rökt tärnat

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Kött från kalkon (71%), vatten, potatisstärkelse, salt, stabiliseringsmedel (E450), druvsocker, antioxidationsmedel (E301), grönsaksbuljong (salt, grönsaksextrakt av lök, purjolök, morot, kryddor (libbsticka, vitlök, peppar)), konserveringsmedel (E250), rökarom

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi420 kJ
Energi100 kcal
Fett1.5 g
- Varav mättat fett0.6 g
Kolhydrat4.2 g
- Varav sockerarter0.8 g
Protein17 g
Salt2 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 21 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 8°C

Total hållbarhet

Upp till 21 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Martin & Servera AB

Org.nr: 556233-2451

Kontakt

Lindhagensgatan 133

104 25 Stockholm

Tel: 08-722 25 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Kalkon rökt tärnat

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Kalkon rökt tärnat?

I en portion på 100g finns det 17g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kalkon rökt tärnat?

Per 100g portion innehåller Kalkon rökt tärnat 4.2g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.

←Tillbaka till Produkter