- Livsmedel
- Färskvaror/Kylvaror
- Fågel, oberedd
- Kyckling
- MAJSKYCKLINGLÅRFILÉ UTAN SKINN
MAJSKYCKLINGLÅRFILÉ UTAN SKINN
GULDFÅGELN
Majskycklinglårfilé är gårdsmärkt. Lårfilén är den smakrikaste delen av kycklingen och att fodret består av minst 50% majs gör den saftigare och rundare i smaken. Majskycklinglårfilé är god att servera stekt eller grillad, lätt att variera med hjälp av tillbehören eller i wok och grytor. Guldfågelns kyckling är alltid kläckt, uppfödd, slaktad & förädlad i Sverige.
Storlek
5000gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Majskycklinglårfilé (100 %)
Näringsinnehåll
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 650 kJ |
| Energi | 160 kcal |
| Fett | 9 g |
| - Varav mättat fett | 3 g |
| Kolhydrat | 0.5 g |
| - Varav sockerarter | 0.5 g |
| Protein | 19 g |
| Salt | 0.2 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 13 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 4°C
Total hållbarhet
Upp till 13 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Guldfågeln AB
Org.nr: 556134-2964
Vanliga frågor om MAJSKYCKLINGLÅRFILÉ UTAN SKINN
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i MAJSKYCKLINGLÅRFILÉ UTAN SKINN?
I en portion på 100g finns det 19g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i MAJSKYCKLINGLÅRFILÉ UTAN SKINN?
Per 100g portion innehåller MAJSKYCKLINGLÅRFILÉ UTAN SKINN 0.5g kolhydrater tillsammans med 9g fett.