Kyld kycklinglårfilé med skinn från Kronfågel är kyld, handstyckad, viktsorterad och gårdsmärkt. Ett mört och smakrikt kött, fantastiskt bra för att steka i panna eller ugn. Kycklinglårfilén har skinnet kvar för extra smak och saftighet, och kan med fördel fyllas med örter, citron och kryddsmör. Vikt cirka 90 g/st. 100 % svensk, gårdsmärkt kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och ett hållbart val för restauranger och storstorkök.
Storlek
2000gram
Kycklinglårfilé med skinn.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 800 kJ |
Energi | 190 kcal |
Fett | 13 g |
- Varav mättat fett | 3.4 g |
Kolhydrat | 0.5 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 18 g |
Salt | 0.2 g |
Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 10 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 4°C
Total hållbarhet
Upp till 10 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Kronfågel AB
Org.nr: 556145-4223
I en portion på 100g finns det 18g protein.
Per 100g portion innehåller Kycklinglårfilé med skinn 0.5g kolhydrater tillsammans med 13g fett.