Kalkonbröst med skinn är färskt och nyckelhålsmärkt ca 2,5 kg/st. Bäst att helstekt. Ett magert och smakrikt kött med skinn som gör produkten väldigt saftig och god. Ingelsta kalkon är alltid kläckt, uppfödd, slaktad & förädlad i Sverige.
Storlek
2000gram

Kalkonbröst med skinn (100%).
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 521 kJ |
| Energi | 125 kcal |
| Fett | 3.4 g |
| - Varav mättat fett | 1 g |
| Kolhydrat | 1.4 g |
| - Varav sockerarter | 0.5 g |
| Protein | 22 g |
| Salt | 0.2 g |
Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 12 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 4°C
Total hållbarhet
Upp till 12 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Ingelsta Kalkon AB
Org.nr: 556217-6064
I en portion på 100g finns det 22g protein.
Per 100g portion innehåller Kalkonbröst med skinn 1.4g kolhydrater tillsammans med 3.4g fett.