Kalkonbröst med skinn är färskt och nyckelhålsmärkt ca 2,5 kg/st. Bäst att helstekt. Ett magert och smakrikt kött med skinn som gör produkten väldigt saftig och god. Ingelsta kalkon är alltid kläckt, uppfödd, slaktad & förädlad i Sverige.
Storlek
2000gram
Kalkonbröst med skinn (100%).
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 521 kJ |
Energi | 125 kcal |
Fett | 3.4 g |
- Varav mättat fett | 1 g |
Kolhydrat | 1.4 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 22 g |
Salt | 0.2 g |
Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 12 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 4°C
Total hållbarhet
Upp till 12 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Ingelsta Kalkon AB
Org.nr: 556217-6064
I en portion på 100g finns det 22g protein.
Per 100g portion innehåller Kalkonbröst med skinn 1.4g kolhydrater tillsammans med 3.4g fett.