Storlek
400gram
INGREDIENSER: Stekt kulpotatis (47.5%) [Potatis, konserveringsmedel (E223, NATRIUMDISULFIT), salt, svartpeppar, timjan, grönpeppar, vitpeppar], Viltköttbullar (27.5%) [Viltfärs (70%) (61,2% hjort, 26,5% fläsk, 12,3% renkött), vatten, potatisflingor (potatisflingor, emulgeringsmedel (E471), stabiliseringsmedel (E450), antioxidationsmedel (E330)), ÄGG flytande (ÄGG, vatten, salt, konserveringsmedel (E202), surhetsreglerande medel (E330), emulgeringsmedel (E471, E475)), rapsolja, salt, potatisfiber, druvsocker(majs), lök, chilirub (chilipeppar, salt, lök, vitlök, tomat, svartpeppar, oregano, spiskummin, rökt paprika, antioxidationsmedel (E330)), svartpeppar, timjan, grönpeppar, vitpeppar, collorit (färgämne (E150c), vatten, salt], Lingongräddsås (24,9%) [GRÄDDE (49%), MJÖLK, champinjoner, köttfond (köttbuljong (vatten, oxben, morot, lök, purjolök, vitpeppar, lagerblad), tomatpuré, köttarom (salt, maltodextrin, arom), karamelliserat socker, fruktos), lingon, majsstärkelse, salt, socker, svartpeppar].
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg, mjölk och svaveldioxid eller sulfit. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 652 kJ |
Energi | 155 kcal |
Fett | 8.7 g |
- Varav mättat fett | 4.4 g |
Kolhydrat | 12 g |
- Varav sockerarter | 1.7 g |
Protein | 6.8 g |
Salt | 1 g |
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 19 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 19 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Nyhléns Hugosons AB
Org.nr: 556531-8374
I en portion på 100g finns det 6.8g protein.
Per 100g portion innehåller VILTKÖTTBULLAR 12g kolhydrater tillsammans med 8.7g fett.
VILTKÖTTBULLAR innehåller följande allergener: ägg, mjölk och svaveldioxid eller sulfit.
VILTKÖTTBULLAR tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Nyhléns Hugosons AB på följande sätt: Telefon: 0920-775 00. E-post: info@hugosons.se. Adress: Depåvägen 4a, 973 47 Luleå.