Storlek
2500gram
Viltköttbullar (53.8%) [Viltfärs (hjort, fläsk, renkött), vatten, potatisflingor (potatisflingor, emulgeringsmedel (E471), stabiliseringsmedel (E450), antioxidant (E330)), ÄGG (ÄGG (91,6%), vatten, salt, konserveringsmedel (E211), antioxidationsmedel (E330), emulgeringsmedel (E471, E475)), rapsolja, salt, potatisfiber, druvsocker ((majs), lök, chilirub (chilipeppar (40%), salt, lök, kryddor (bl a vitlök, tomat, spiskummin, rökt paprika), antioxidationsmedel (E330), klumpförebyggande medel (E551)), svartpeppar, timjan, grönpeppar, vitpeppar, soja collorit (färgämne (E150c), vatten, salt (10%))], lingongräddsås (46.2%) [grädde (GRÄDDE, stabiliseringsmedel (E407)), MJÖLK, köttfond (köttbuljong (vatten, oxben, morot, lök, purjolök, vitpeppar, lagerblad), tomatpuré, köttarom (salt, maltodextrin, arom), karamelliserat socker, fruktos), lingon, majsstärkelse, salt, socker, svartpeppar].
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk och ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 842 kJ |
Energi | 202 kcal |
Fett | 15 g |
- Varav mättat fett | 7.5 g |
Kolhydrat | 6.1 g |
- Varav sockerarter | 2.4 g |
Protein | 11 g |
Salt | 1.6 g |
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 19 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 19 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Guldfiskens Kök AB
Org.nr: 556632-2524
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller VILTKÖTTBULLAR 6.1g kolhydrater tillsammans med 15g fett.
VILTKÖTTBULLAR innehåller följande allergener: mjölk och ägg.
VILTKÖTTBULLAR tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Guldfiskens Kök AB på följande sätt: E-post: info@guldfisken.com. Adress: Kanslihusvägen 2, 961 43 Boden.