Storlek
2500gram
Viltfärsbiffar (54.5%) [Viltfärs(hjort, fläsk, renkött), vatten, potatisflingor (potatisflingor, emulgeringsmedel (E471), stabiliserings medel (E450), antioxidant (E330)), ÄGG HEL FLYTANDE (ÄGG (91,6%), vatten, salt, konserveringsmedel (E211), antioxidationsmedel (E330), emulgeringsmedel (E471, E475)), rapsolja, salt, potatisfiber, druvsocker ((majs)), lök, chilirub (chilipeppar (40%), salt, lök, kryddor (bl a vitlök, tomat, spiskummin, rökt paprika), antioxidationsmedel (E330), klumpförebyggande medel (E551)), svartpeppar, timjan, grönpeppar, vitpeppar, soja collorit (färgämne (E150c), vatten, salt (10%))], trippelpepparsås (45.5%) [GRÄDDE, MJÖLK, köttfond (köttbuljong (vatten, oxben, morot, lök, purjolök, vitpeppar, lagerblad), tomatpuré, köttarom (salt, maltodextrin, arom), karamelliserat socker, fruktos), majsstärkelse, salt, svartpeppar, socker, grönpeppar, vitpeppar]
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk och ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 966 kJ |
Energi | 230 kcal |
Fett | 18 g |
- Varav mättat fett | 9.4 g |
Kolhydrat | 5.9 g |
- Varav sockerarter | 2.2 g |
Protein | 11 g |
Salt | 1.4 g |
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 19 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 19 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Guldfiskens Kök AB
Org.nr: 556632-2524
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller VILTF.BIFFAR PEPP 5.9g kolhydrater tillsammans med 18g fett.
VILTF.BIFFAR PEPP innehåller följande allergener: mjölk och ägg.
VILTF.BIFFAR PEPP tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Guldfiskens Kök AB på följande sätt: E-post: info@guldfisken.com. Adress: Kanslihusvägen 2, 961 43 Boden.