Storlek
400gram
Ingredienser: Renskavssås (57.9%) [grädde (GRÄDDE, stabiliseringsmedel (E407)), renskav kokt (9.9%) (Renskav (renkött (90%), vatten, antioxidationsmedel (E331, E301), stärkelsesirap), MJÖLK, champinjoner, lök, kalvfond (vatten, tomatpasta, salt, maltodextrin, surhetsreglerande medel (E325), jästextrakt (från KORN), socker, färgämne (E150), arom (SELLERI), lök, kalvkött (0,9%), rapsolja, grönsaksjuicekoncentrat (tomater, morötter, lök, vitlök,champinjoner, purjolök, SELLERI), stabiliseringsmedel (E415)), majsstärkelse, salt, svartpeppar, soja collorit (färgämne (E150c), vatten, salt (10%)], Kokt pasta (31.3%) [pasta (durumVETE, VETEfiber, vitaminer B1, B2, niacin, B6), vatten, rapsolja], paprika, VÄSTERBOTTENSOST [MJÖLK, salt, mjölksyrakultur, löpe, konserveringsmedel (E202, E251)], soltorkad tomat [tomater, solrosolja, salt, örter, antioxidationsmedel (E330, E300)]
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, selleri och mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 928 kJ |
Energi | 223 kcal |
Fett | 12 g |
- Varav mättat fett | 6.3 g |
Kolhydrat | 20 g |
- Varav sockerarter | 4 g |
Protein | 8.4 g |
Salt | 1.5 g |
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 19 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 19 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Guldfiskens Kök AB
Org.nr: 556632-2524
I en portion på 100g finns det 8.4g protein.
Per 100g portion innehåller RENSKAVSPANNA 20g kolhydrater tillsammans med 12g fett.
RENSKAVSPANNA innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, selleri och mjölk.
RENSKAVSPANNA tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Guldfiskens Kök AB på följande sätt: E-post: info@guldfisken.com. Adress: Kanslihusvägen 2, 961 43 Boden.