Storlek
460gram
Ingredienser: Kokt bandspaghetti (54,3%) [vatten, bandspaghetti (DURUMVETE), rapsolja] Carbonarasås (33,7%) [GRÄDDE, MJÖLK, ost (MJÖLK, salt, löpe, konserveringsmedel (E1105; lysosym från ÄGG), majsstärkelse, smör (GRÄDDE, salt, mjölksyrakultur), svartpeppar, salt, vitpeppar], Stekt bacon (12.0%) [bacon (sidfläsk utan svål, salt, stärkelsesirap, stabiliseringsmedel (E451, E407), druvsocker (majs), jästextrakt, socker, maltodextrin, antioxidationsmedel (E316, E301), vegetabiliskt protein (majs), persilja, konserveringsmedel (E250), arom].
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, spannmål som innehåller gluten och ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1056 kJ |
Energi | 253 kcal |
Fett | 16 g |
- Varav mättat fett | 8.7 g |
Kolhydrat | 19 g |
- Varav sockerarter | 2.2 g |
Protein | 7.5 g |
Salt | 0.55 g |
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 21 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 21 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Nyhléns Hugosons AB
Org.nr: 556531-8374
I en portion på 100g finns det 7.5g protein.
Per 100g portion innehåller PASTA CARBONARA 19g kolhydrater tillsammans med 16g fett.
PASTA CARBONARA innehåller följande allergener: mjölk, spannmål som innehåller gluten och ägg.
PASTA CARBONARA tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Nyhléns Hugosons AB på följande sätt: Telefon: 0920-775 00. E-post: info@hugosons.se. Adress: Depåvägen 4a, 973 47 Luleå.