Storlek
2500gram
Bechamelsås (49.0%) (MJÖLK, GRÄDDE, majsstärkelse, smör (GRÄDDE, salt 1,2%, mjölksyrakultur), salt, vitpeppar), rökt regnbågsLAX (18.4%) (RegnbågsLAX, vatten, salt), lasagneplattor (DURUMVETE, vatten), bladspenat, Västerbottensost (6.1%) (MJÖLK, salt, mjölksyrakultur, löpe, konserveringsmedel E202 och E251).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, fisk och spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 879 kJ |
Energi | 208 kcal |
Fett | 12 g |
- Varav mättat fett | 6.4 g |
Kolhydrat | 17 g |
- Varav sockerarter | 3 g |
Protein | 8.9 g |
Salt | 0.56 g |
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 21 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 21 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Guldfiskens Kök AB
Org.nr: 556632-2524
I en portion på 100g finns det 8.9g protein.
Per 100g portion innehåller LAX&SPENATLASAGNE 17g kolhydrater tillsammans med 12g fett.
LAX&SPENATLASAGNE innehåller följande allergener: mjölk, fisk och spannmål som innehåller gluten.
LAX&SPENATLASAGNE tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Guldfiskens Kök AB på följande sätt: E-post: info@guldfisken.com. Adress: Kanslihusvägen 2, 961 43 Boden.