Storlek
360gram
28 % sushi ris (vatten, ris , socker, rapsolja, vinäger, salt), 17 % dressing (rapsolja, SOJASÅS (vatten, salt, SOJABÖNOR, VETE), vatten, socker, sesamolja, ÄGGULA, risvinäger (vatten, risextrakt, ris, majs, salt), ingefära, SESAMFRÖ, ättiksprit, salt, arom, konserveringsmedel (E202), förtjockningsmedel (E415)), 14 % nordhavsräka (RÄKOR (Pandalus borealis, fångad i nordvästra/nordost Atlanten), vatten, salt, konserveringsmedel (E211, E202), surhetsreglerande medel (E330, E331), socker), 11 % spetskål röd, 10 % pak choi, 8 % picklad morot (morot, vatten, socker, ättika, ingefära, salt), 6 % morot, 4 % salladslök, 3 % babyspenat.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller sojabönor, kräftdjur, spannmål som innehåller gluten, vete och ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 625 kJ |
Energi | 149 kcal |
Fett | 9.4 g |
- Varav mättat fett | 0.9 g |
Kolhydrat | 13 g |
- Varav sockerarter | 4.7 g |
Protein | 4 g |
Salt | 1.05 g |
Fiber | 0.9 g |
Förvaras i 3°C till 4°C för optimal hållbarhet upp till 8 dagar.
Förvaringstemperatur
3°C till 4°C
Total hållbarhet
Upp till 8 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Vidinge Grönt AB
Org.nr: 556789-0461
I en portion på 100g finns det 4g protein.
Per 100g portion innehåller Japansk räksallad 13g kolhydrater tillsammans med 9.4g fett.
Japansk räksallad innehåller följande allergener: sojabönor, kräftdjur, spannmål som innehåller gluten, vete och ägg.
Japansk räksallad tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Vidinge Grönt AB på följande sätt: Telefon: 0418-38 01 00. E-post: info@vidinge.se. Adress: Norrvidinge Boställe 1219, 268 72 Teckomatorp.