Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Ägg, oberedda
  4. Ägg
  5. Ekologiska ägg lösv M
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Ägg, oberedda/
  4. Ägg/
  5. Ekologiska ägg lösv M

Ekologiska ägg lösv M

Stjärnägg
Från Sverige

Miljövänlig och svinnsmart förpackning

Storlek

1190gram

Ekologiska ägg lösv M

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Ägg

Allergeninformation för Ekologiska ägg lösv M

Ägg(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi600 kJ
Energi140 kcal
Fett9.7 g
- Varav mättat fett2.6 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein12 g
Salt0.4 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 2°C till 15°C för optimal hållbarhet upp till 28 dagar.

Förvaringstemperatur

2°C till 15°C

Total hållbarhet

Upp till 28 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Stjärnägg AB

Org.nr: 556630-4555

Kontakt

Finnögatan 1

582 78 Linköping

Tel: 013-23 91 00

info@stjarnagg.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Ekologiska ägg lösv M

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Ekologiska ägg lösv M?

I en portion på 100g finns det 12g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Ekologiska ägg lösv M?

Per 100g portion innehåller Ekologiska ägg lösv M 0g kolhydrater tillsammans med 9.7g fett.

Allergener

Innehåller Ekologiska ägg lösv M några allergener?

Ekologiska ägg lösv M innehåller allergenet ägg.

Vilka allergener kan finnas i spår i Ekologiska ägg lösv M?

Ekologiska ägg lösv M tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Ekologiska ägg lösv M?

Du kan kontakta Stjärnägg AB på följande sätt: Telefon: 013-23 91 00. E-post: info@stjarnagg.se. Adress: Finnögatan 1, 582 78 Linköping.

←Tillbaka till Produkter