Rödvinssås

Dafgårds

Köket i Källbys mustiga rödvinssås är en fyllig och smakrik sås, kokt på generösa mängder vin. Blankad med smör för få ett härligt utseende och en rund och god smak.

Storlek

1250gram

Rödvinssås

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Rött vin (41%) (salt, konserveringsmedel E220, E224, SULFIT), vatten, köttfond (vatten, kyckling, nötkött, salt), SMÖR, farinsocker, modifierad stärkelse, kryddor (bl.a lök, SELLERI, svartpeppar, lagerblad), tomatpuré, salt, balsamvinäger (antioxidationsmedel E220, SULFIT), färgämne (sockerkulör), timjan.

Allergeninformation för Rödvinssås

Laktos(Innehåller)
Mjölk(Innehåller)
Selleri(Innehåller)
Svaveldioxid eller sulfit(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller laktos, mjölk, selleri och svaveldioxid eller sulfit. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi406 kJ
Energi97 kcal
Fett3.7 g
- Varav mättat fett2.3 g
Kolhydrat7.5 g
- Varav sockerarter4.8 g
Protein3.4 g
Salt1.8 g
Fiber0.4 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-24°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Gunnar Dafgård AB

Org.nr: 5560805714

Kontakt

531 82 Källby

Tel: 0510-845 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Rödvinssås

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Rödvinssås?

I en portion på 100g finns det 3.4g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Rödvinssås?

Per 100g portion innehåller Rödvinssås 7.5g kolhydrater tillsammans med 3.7g fett.

Allergener

Innehåller Rödvinssås några allergener?

Rödvinssås innehåller följande allergener: laktos, mjölk, selleri och svaveldioxid eller sulfit.

Vilka allergener kan finnas i spår i Rödvinssås?

Rödvinssås tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Rödvinssås?

Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.