Köket i Källbys mustiga rödvinssås är en fyllig och smakrik sås, kokt på generösa mängder vin. Blankad med smör för få ett härligt utseende och en rund och god smak.
Storlek
1250gram
Rött vin (41%) (salt, konserveringsmedel E220, E224, SULFIT), vatten, köttfond (vatten, kyckling, nötkött, salt), SMÖR, farinsocker, modifierad stärkelse, kryddor (bl.a lök, SELLERI, svartpeppar, lagerblad), tomatpuré, salt, balsamvinäger (antioxidationsmedel E220, SULFIT), färgämne (sockerkulör), timjan.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller laktos, mjölk, selleri och svaveldioxid eller sulfit. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 406 kJ |
Energi | 97 kcal |
Fett | 3.7 g |
- Varav mättat fett | 2.3 g |
Kolhydrat | 7.5 g |
- Varav sockerarter | 4.8 g |
Protein | 3.4 g |
Salt | 1.8 g |
Fiber | 0.4 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 3.4g protein.
Per 100g portion innehåller Rödvinssås 7.5g kolhydrater tillsammans med 3.7g fett.
Rödvinssås innehåller följande allergener: laktos, mjölk, selleri och svaveldioxid eller sulfit.
Rödvinssås tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.