- Livsmedel
- Djupfryst
- Såser
- Såser, färdiga
- Rödvinssås
Rödvinssås
Köket i Källbys mustiga rödvinssås är en fyllig och smakrik sås, kokt på generösa mängder vin. Blankad med smör för få ett härligt utseende och en rund och god smak.
Storlek
1250gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Rött vin (41%) (salt, konserveringsmedel E220, E224, SULFIT), vatten, köttfond (vatten, kyckling, nötkött, salt), SMÖR, farinsocker, modifierad stärkelse, kryddor (bl.a lök, SELLERI, svartpeppar, lagerblad), tomatpuré, salt, balsamvinäger (antioxidationsmedel E220, SULFIT), färgämne (sockerkulör), timjan.
Allergeninformation för Rödvinssås
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller laktos, mjölk, selleri och svaveldioxid eller sulfit. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 406 kJ |
Energi | 97 kcal |
Fett | 3.7 g |
- Varav mättat fett | 2.3 g |
Kolhydrat | 7.5 g |
- Varav sockerarter | 4.8 g |
Protein | 3.4 g |
Salt | 1.8 g |
Fiber | 0.4 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
Vanliga frågor om Rödvinssås
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Rödvinssås?
I en portion på 100g finns det 3.4g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Rödvinssås?
Per 100g portion innehåller Rödvinssås 7.5g kolhydrater tillsammans med 3.7g fett.
Allergener
Innehåller Rödvinssås några allergener?
Rödvinssås innehåller följande allergener: laktos, mjölk, selleri och svaveldioxid eller sulfit.
Vilka allergener kan finnas i spår i Rödvinssås?
Rödvinssås tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Rödvinssås?
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.