Vår smakrika Örtpesto smaksatt med basilika och vitlök tillverkas kallrörd med solrosfrön istället för nötter och är fri från konserveringsmedel och tillsatser. En produkt som passar alla och är producerad i Sverige. Använd till grillat, bröd, sallad, pasta, pizza, fisk och vegetariska rätter. Det finns alltid en anledning att ha vår pesto på bordet! Levereras fryst, vilket ger lång hållbarhet. Upptining i kylskåp (12h) rekommenderas men den kan även tinas i rumstemperatur (5–6 h).
Storlek
500gram
Rapsolja, basilika (26%), solroskärnor, lagrad hårdost (MJÖLK), spenat, vitlök (4%), salt, svartpeppar. ***Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen.***
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2071 kJ |
Energi | 502 kcal |
Fett | 49 g |
- Varav mättat fett | 13 g |
Kolhydrat | 8.4 g |
- Varav sockerarter | 0.7 g |
Protein | 6.8 g |
Salt | 1.2 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 450 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 450 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
AB Tage Lindblom
Org.nr: 556020-9107
I en portion på 100g finns det 6.8g protein.
Per 100g portion innehåller Örtpesto Basilika Vitlök 8.4g kolhydrater tillsammans med 49g fett.
Örtpesto Basilika Vitlök innehåller allergenet mjölk.
Örtpesto Basilika Vitlök tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta AB Tage Lindblom på följande sätt: Telefon: 08-564 705 10. E-post: info@tagelindblom.se. Adress: Ynglingavägen 1, 177 57 Järfälla.