Vegetarisk burgare gjord på grönsaker och potatis i panering.
Storlek
1140gram
Grönsaker (60%), (stekt potatis (potatis, rapsolja), morötter, torkad potatis, broccoli, blomkål, sockermajs, gröna bönor, lök, grön och röd paprika), vatten, ströbröd (11,5%), vegetabiliska oljor (rapsolja, solrosolja i varierande proportioner), panering (3%) (VETEMJÖL, stärkelse, modifierad VETEstärkelse, salt), kakaosmör, smaksättning (salt, maltodextrin, peppar, jästextrakt, SENAPsmjöl, lökpulver, rapsolja, Syra: Citronsyra).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, senap och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 727 kJ |
Energi | 173 kcal |
Fett | 5 g |
- Varav mättat fett | 1.7 g |
- Varav fleromättat fett | 2.5 g |
- Varav enkelomättat fett | 0.6 g |
Kolhydrat | 27 g |
- Varav sockerarter | 2 g |
Protein | 2.5 g |
Salt | 0.75 g |
Fiber | 3 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Storbritannien
Företag
McCain Food Sweden AB
Org.nr: 556469-4122
I en portion på 100g finns det 2.5g protein.
Per 100g portion innehåller Vegetable Burger 27g kolhydrater tillsammans med 5g fett.
Vegetable Burger innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, senap och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Vegetable Burger innehålla spår av mjölk.
Du kan kontakta McCain Food Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-556 116 90. Adress: Bryggavägen 100, 178 31 Ekerö.