Storlek
650gram
Potatis (91,5%, ursprung: EU); krispigt ströbröd (4,5%): VETEmjöl, rismjöl, majsstärkelse, salt, potatisdextrin, bakpulver (E500), gurkmejaxtrakt, färgämne (E160c); solrosolja (4%).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 622 kJ |
Energi | 148 kcal |
Fett | 4 g |
- Varav mättat fett | 0.4 g |
- Varav fleromättat fett | 2 g |
- Varav enkelomättat fett | 1.6 g |
Kolhydrat | 23 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 3 g |
Salt | 0.5 g |
Fiber | 4 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Nederländerna
Företag
McCain Food Sweden AB
Org.nr: 556469-4122
I en portion på 100g finns det 3g protein.
Per 100g portion innehåller Skin on fries 23g kolhydrater tillsammans med 4g fett.
Skin on fries innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och vete.
Skin on fries tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta McCain Food Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-556 116 90. Adress: Bryggavägen 100, 178 31 Ekerö.