Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Potatisprodukter
  4. Potatis, friterad
  5. Fry'N Dip Skin on
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Potatisprodukter/
  4. Potatis, friterad/
  5. Fry'N Dip Skin on

Fry'N Dip Skin on

McCAIN

Kanotskuren pommes med skal och coating.

Storlek

2500gram

Fry'N Dip Skin on

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Potatis(89 %), solrosolja, beläggning (5 %) [modifierad stärkelse, rismjöl, dextrin, förtjockningsmedel: xantangummi], salt.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi657 kJ
Energi157 kcal
Fett5.5 g
- Varav mättat fett0.6 g
- Varav fleromättat fett2.7 g
- Varav enkelomättat fett2.2 g
Kolhydrat23 g
- Varav sockerarter0.5 g
Protein2 g
Salt0.4 g
Fiber3.5 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 720 dagar.

Förvaringstemperatur

-24°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 720 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Frankrike

Företag

McCain Food Sweden AB

Org.nr: 556469-4122

Kontakt

Bryggavägen 100

178 31 Ekerö

Tel: 08-556 116 90

Besök webbplats

Vanliga frågor om Fry'N Dip Skin on

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Fry'N Dip Skin on?

I en portion på 100g finns det 2g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Fry'N Dip Skin on?

Per 100g portion innehåller Fry'N Dip Skin on 23g kolhydrater tillsammans med 5.5g fett.

←Tillbaka till Produkter