Italiensk färsk-fryst pasta av hög kvalitet med krämig fyllning. En ekologisk pasta fylld med lagrad Parmigiano Reggiano. Producerad i Italien och är lakto-ovo-vegetarisk. En portion är ca 125 g och ger 24 portioner per förpackning.
Pasta (50%): durumVETEmjöl* (72%), ÄGG (22%), vatten. Fyllning (50%): RICOTTA* (vassle (MJÖLK), MJÖLK, GRÄDDE, salt, citronsyra), PARMIGIANO REGGIANO PDO* (MJÖLK) (11%), ströbröd* (VETEmjöl, vatten, salt, jäst), MJÖLK, potatisflingor* (potatis, antioxidant: rosmarinextrakt), salt, svartpeppar* *ingredienser från ekologisk odling Kan innehålla spår av soja.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete, ägg och mjölk. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 927 kJ |
Energi | 220 kcal |
Fett | 5 g |
- Varav mättat fett | 3 g |
Kolhydrat | 32 g |
- Varav sockerarter | 2 g |
Protein | 11 g |
Salt | 1 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.
Tillverkningsland
Italien
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller Tortelli Parmesan 32g kolhydrater tillsammans med 5g fett.
Tortelli Parmesan innehåller följande allergener: vete, ägg och mjölk.
På grund av tillverkningsprocessen kan Tortelli Parmesan innehålla spår av sojabönor.
Du kan kontakta Menigo Foodservice AB på följande sätt: Telefon: 08-722 10 00. Adress: Arenavägen 61, Box 10013, 121 26 Stockholm.