Italiensk färsk-fryst pasta av hög kvalitet med klassisk italiensk fyllning av kantareller och pumpa. Tydlig smak av kantarell. Producerad i Italien och är lakto-ovo-vegetarisk. En portion är ca 125 g och ger 24 portioner per förpackning.
Pasta (45%): VETEmjöl, ÄGG (22%), durumVETEmjöl Fyllning (55%): sauterad kantarell och pumpa (49%) (Kantarell Chantarellus Cibarius(50%), butternutpumpa (23%), potatis, grönsaker (morot, lök, SELLERI), extra virgin olivolja, vitlök, salt, svartpeppar) - RICOTTA (vassle (MJÖLK), MJÖLK, GRÄDDE, salt, citronsyra, mjölksyra) - GRANA PADANO PDO (MJÖLK, salt, löpe, konserveringsmedel: ÄGGlysosyme), persilja, potatisflingor (potatis, naturlig arom), ströbröd (VETEmjöl, vatten, jäst), salt, växtfiber. Kan innehålla spår av kräftdjur, fisk, soja, nötter, senap, sulfat och blötdjur.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, vete, mjölk och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där kräftdjur, fisk, sojabönor, nötter, blötdjur, svaveldioxid eller sulfit och senap hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 834 kJ |
Energi | 198 kcal |
Fett | 5.3 g |
- Varav mättat fett | 2 g |
Kolhydrat | 27 g |
- Varav sockerarter | 2.1 g |
Protein | 11 g |
Salt | 0.87 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.
Tillverkningsland
Italien
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller Tortelli kant pum 27g kolhydrater tillsammans med 5.3g fett.
Tortelli kant pum innehåller följande allergener: mjölk, vete, mjölk och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Tortelli kant pum innehålla spår av följande allergener: kräftdjur, fisk, sojabönor, nötter, blötdjur, svaveldioxid eller sulfit och senap.
Du kan kontakta Menigo Foodservice AB på följande sätt: Telefon: 08-722 10 00. Adress: Arenavägen 61, Box 10013, 121 26 Stockholm.