Solrosformad spenat- och äggpasta fylld med mangold, krämig ricotta, mascarpone och Parmigiano Reggiano-ost S.U.B. Kokas från fryst, koktid 4 minuter. 10 girasoli per portion.
Storlek
2000gram
Fyllning 59%: ricottaost 52% (VASSLE, MJÖLK, salt), mangold 12%, Parmigiano Reggiano-OST S.U.B.*, mascarponeOST, grädde (innehåller MJÖLK), ströbröd (VETEmjöl, vatten, salt, jäst), salt, vitlök. Pasta 41%: VETEmjöl, ÄGG 27%, durumVETEmjöl, spenatpulver 2,5%. *S.U.B: Skyddad ursprungsbeteckning. Kan innehålla spår av NÖTTER, FISK, KRÄFTDJUR, BLÖTDJUR, SENAP, SOJABÖNOR, SELLERI.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, spannmål som innehåller gluten och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där fisk, blötdjur, nötter, kräftdjur, senap, selleri och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1018 kJ |
Energi | 242 kcal |
Fett | 8.7 g |
- Varav mättat fett | 5.6 g |
Kolhydrat | 28 g |
- Varav sockerarter | 3.6 g |
Protein | 12 g |
Salt | 1.1 g |
Fiber | 2 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Di Luca & Di Luca AB
Org.nr: 556459-2078
I en portion på 100g finns det 12g protein.
Per 100g portion innehåller Girasole Spenat med Ricotta&Mangold 28g kolhydrater tillsammans med 8.7g fett.
Girasole Spenat med Ricotta&Mangold innehåller följande allergener: mjölk, spannmål som innehåller gluten och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Girasole Spenat med Ricotta&Mangold innehålla spår av följande allergener: fisk, blötdjur, nötter, kräftdjur, senap, selleri och sojabönor.
Du kan kontakta Di Luca & Di Luca AB på följande sätt: Telefon: 08-556 942 00. E-post: info@zeta.nu. Adress: Alsnögatan 11 7tr, 116 44 Stockholm.