Stor solrosformad äggpasta av finaste durumvete med en fyllning av Parmeggiano Reggioano D.O.P, mascarpone ost, tryffel och en hint av vitlök. Kokas från fryst, koktid 3 minuter. 10 girasoli per portion.
Storlek
2000gram
Ingredienser: Fyllning 54%: ricottaost 60% (VASSLE, MJÖLK, salt), Parmigiano Reggiano-OST S.U.B* 20%, mascarpone-OST 11%, ströbröd (VETEmjöl, vatten, salt, jäst), svart tryffel 2% (Tuber aestivum Vitt.), salt, naturlig arom, vitlök. Pasta 46%: VETEmjöl, ÄGG 27%, durumVETEmjöl. *S.U.B: Skyddad ursprungsbeteckning. Kan innehålla spår av NÖTTER, FISK, KRÄFTDJUR, BLÖTDJUR, SENAP, SOJABÖNOR, SELLERI.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, spannmål som innehåller gluten och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där fisk, blötdjur, nötter, kräftdjur, senap, selleri och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1034 kJ |
Energi | 246 kcal |
Fett | 9.1 g |
- Varav mättat fett | 5.8 g |
Kolhydrat | 27 g |
- Varav sockerarter | 2.2 g |
Protein | 13 g |
Salt | 1 g |
Fiber | 2.1 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 720 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 720 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Di Luca & Di Luca AB
Org.nr: 556459-2078
I en portion på 100g finns det 13g protein.
Per 100g portion innehåller Fiorellino Tryffel Fryst 27g kolhydrater tillsammans med 9.1g fett.
Fiorellino Tryffel Fryst innehåller följande allergener: mjölk, spannmål som innehåller gluten och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Fiorellino Tryffel Fryst innehålla spår av följande allergener: fisk, blötdjur, nötter, kräftdjur, senap, selleri och sojabönor.
Du kan kontakta Di Luca & Di Luca AB på följande sätt: Telefon: 08-556 942 00. E-post: info@zeta.nu. Adress: Alsnögatan 11 7tr, 116 44 Stockholm.