Storlek
3000gram
Ingredienser pasta: DurumVETEMJÖL, ÄGG 18,5%, vatten. Ingredienser fyllning 38%: Gorgonzola DOP 48%, (skydddad ursprungsbeteckning) (MJÖLK, salt, löpe), Ricotta (VASSLE, salt, surhetsreglerande medel: mjölsyra, Grana Padana DOP,(skyddad ursprungsbeteckning) (MJÖLK, salt,löpe, konserveringsmedel: lysozym från ÄGG), ströbröd (VETEmjöl, vatten, salt, jäst, mältat VETEmjöl), persilja, salt.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, vete och ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1166 kJ |
Energi | 278 kcal |
Fett | 10 g |
- Varav mättat fett | 6.9 g |
Kolhydrat | 31.5 g |
- Varav sockerarter | 1.5 g |
Protein | 14.4 g |
Salt | 0.85 g |
Förvaras i -22°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
-22°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 14.4g protein.
Per 100g portion innehåller Fioccetti med gorgonzola 31.5g kolhydrater tillsammans med 10g fett.
Fioccetti med gorgonzola innehåller följande allergener: mjölk, vete och ägg.
Fioccetti med gorgonzola tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.