Cannelloni med ricotta/spenat
Storlek
3000gram
Ingredienser fyllning 63% : Ricotta 66% (VASSLE, MJÖLK, surhetsrglerande medel: citronsyra, mjölksyra), spenat 22%, ströbröd (VETEMJÖL, vatten, salt, jäst, mältat VETEMJÖL), Grana Padano DOP (skyddad ursprungsbeteckning) (MJÖLK, salt, löpe, konserveringsmedel: Lysozym från ÄGG), salt. Ingredienser i förkokt ÄGGpasta: ÄGGpasta 67%, (DURUMVETEMJÖL, ÄGG 18,5%, vatten), vatten.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, vete och ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 591 kJ |
Energi | 141 kcal |
Fett | 5.9 g |
- Varav mättat fett | 4 g |
Kolhydrat | 13.3 g |
- Varav sockerarter | 2.2 g |
Protein | 7.7 g |
Salt | 1.17 g |
Fiber | 1.9 g |
Förvaras i -22°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
-22°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 7.7g protein.
Per 100g portion innehåller Cannelloni med ricotta/spenat 13.3g kolhydrater tillsammans med 5.9g fett.
Cannelloni med ricotta/spenat innehåller följande allergener: mjölk, vete och ägg.
Cannelloni med ricotta/spenat tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.