Raggio di sole, en liten solformad äggpasta med ossobuco fyllning, vitt vin, salvia, lök och morot. Kokas från fryst, koktid 4 minuter. 8 girasoli per portion.
Storlek
2000gram
Fyllning 63%: kokt kalv osso buco 88% (kalvkött 61%, vatten, vitt vin, lök, morot, extra jungfruolivolja, SMÖR, salt, rosmarin, salvia, naturliga aromer, vitlök, svartpeppar), ricottaost (VASSLE, MJÖLK, salt), ströbröd (VETEmjöl, vatten, salt, jäst), Parmigiano Reggiano-OST S.U.B.*, naturliga aromer, salt. Pasta 37%: VETEmjöl, ÄGG 27%, durumVETEmjöl. *S.U.B: Skyddad ursprungsbeteckning. Kan innehålla spår av NÖTTER, FISK, KRÄFTDJUR, BLÖTDJUR, SENAP, SOJABÖNOR, SELLERI.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, spannmål som innehåller gluten och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där fisk, blötdjur, nötter, kräftdjur, senap, selleri och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1198 kJ |
Energi | 287 kcal |
Fett | 15 g |
- Varav mättat fett | 5.9 g |
Kolhydrat | 20 g |
- Varav sockerarter | 1.6 g |
Protein | 17 g |
Salt | 0.73 g |
Fiber | 1.8 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Di Luca & Di Luca AB
Org.nr: 556459-2078
I en portion på 100g finns det 17g protein.
Per 100g portion innehåller Äggpasta Ossobuco 20g kolhydrater tillsammans med 15g fett.
Äggpasta Ossobuco innehåller följande allergener: mjölk, spannmål som innehåller gluten och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Äggpasta Ossobuco innehålla spår av följande allergener: fisk, blötdjur, nötter, kräftdjur, senap, selleri och sojabönor.
Du kan kontakta Di Luca & Di Luca AB på följande sätt: Telefon: 08-556 942 00. E-post: info@zeta.nu. Adress: Alsnögatan 11 7tr, 116 44 Stockholm.