Solrosformad äggpasta av finaste durumvete med fyllning av rökt lax, krämig mascarpone ost och dill. Kokas från fryst, koktid 4 minuter. 10 girasoli per portion.
Storlek
2000gram
Fyllning 60%: rökt lax 38% (Salmo salar, salt), mascarponeOST, ricottaOST (VASSLE, MJÖLK, salt), gräddfil (från MJÖLK), ströbröd (VETEmjöl, vatten, salt, jäst), SMÖR, dill. Pasta 40%: VETEmjöl, ÄGG 27%, durumVETEmjöl. Kan innehålla spår av NÖTTER, KRÄFTDJUR, BLÖTDJUR, SENAP, SOJABÖNOR, SELLERI.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, spannmål som innehåller gluten, ägg och fisk. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där blötdjur, nötter, kräftdjur, senap, selleri och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1165 kJ |
Energi | 279 kcal |
Fett | 16 g |
- Varav mättat fett | 8.8 g |
Kolhydrat | 17 g |
- Varav sockerarter | 2.9 g |
Protein | 16 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 1.5 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Di Luca & Di Luca AB
Org.nr: 556459-2078
I en portion på 100g finns det 16g protein.
Per 100g portion innehåller Äggpasta Girasole rökt lax Fryst 17g kolhydrater tillsammans med 16g fett.
Äggpasta Girasole rökt lax Fryst innehåller följande allergener: mjölk, spannmål som innehåller gluten, ägg och fisk.
På grund av tillverkningsprocessen kan Äggpasta Girasole rökt lax Fryst innehålla spår av följande allergener: blötdjur, nötter, kräftdjur, senap, selleri och sojabönor.
Du kan kontakta Di Luca & Di Luca AB på följande sätt: Telefon: 08-556 942 00. E-post: info@zeta.nu. Adress: Alsnögatan 11 7tr, 116 44 Stockholm.