Solrosformad äggpasta av finaste durumvete med fylld med krämig burrata ost. Kokas från fryst, koktid 4 minuter. 9 girasoli per portion.
Storlek
2000gram
Fyllning 58%: burrataOST 60%, ricottaost (VASSLE, MJÖLK, salt), mascarponeOST, ströbröd (VETEmjöl, vatten, salt, jäst), vegetabiliska fiber (majs och potatis), salt, stärkelse. Pasta 42%: VETEmjöl, ÄGG 27%, durumVETEmjöl. Kan innehålla spår av NÖTTER, FISK, KRÄFTDJUR, BLÖTDJUR, SENAP, SOJABÖNOR, SELLERI.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, spannmål som innehåller gluten och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där fisk, blötdjur, nötter, kräftdjur, senap, selleri och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1179 kJ |
Energi | 282 kcal |
Fett | 16 g |
- Varav mättat fett | 11 g |
Kolhydrat | 23 g |
- Varav sockerarter | 4.5 g |
Protein | 10 g |
Salt | 1.3 g |
Fiber | 3.2 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Di Luca & Di Luca AB
Org.nr: 556459-2078
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Äggpasta Girasole med Burrata Fryst 23g kolhydrater tillsammans med 16g fett.
Äggpasta Girasole med Burrata Fryst innehåller följande allergener: mjölk, spannmål som innehåller gluten och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Äggpasta Girasole med Burrata Fryst innehålla spår av följande allergener: fisk, blötdjur, nötter, kräftdjur, senap, selleri och sojabönor.
Du kan kontakta Di Luca & Di Luca AB på följande sätt: Telefon: 08-556 942 00. E-post: info@zeta.nu. Adress: Alsnögatan 11 7tr, 116 44 Stockholm.