Raggi di sole, liten solformad äggpasta med klassisk carbonara fyllning; rökt kokt bacon, ägg, Peccorino Romano-ost S.U. B och mascarpone. Kokas från fryst, koktid 4 minuter. 7 girasoli per portion.
Storlek
2000gram
Fyllning 62%: ricottaOST (VASSLE, MJÖLK, salt), rökt kokt bacon 14% (fläsk, salt, naturliga aromer), grädde (innehåller MJÖLK), mascarponeOST, Pecorino Romano-OST S.U.B.* 7% (från fårMJÖLK), ÄGG 6%, ströbröd (VETEmjöl, vatten, salt, jäst), Parmigiano Reggiano-OST S.U.B.*, salt, svartpeppar 0,2%. Pasta 38%: VETEmjöl, ÄGG 27%, durumVETEmjöl. *S.U.B: Skyddad ursprungsbeteckning. Kan innehålla spår av NÖTTER, FISK, KRÄFTDJUR, BLÖTDJUR, SENAP, SOJABÖNOR, SELLERI.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, spannmål som innehåller gluten och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där fisk, blötdjur, nötter, kräftdjur, senap, selleri och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1164 kJ |
Energi | 279 kcal |
Fett | 15 g |
- Varav mättat fett | 9.2 g |
Kolhydrat | 21 g |
- Varav sockerarter | 2.3 g |
Protein | 14 g |
Salt | 1.8 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Di Luca & Di Luca AB
Org.nr: 556459-2078
I en portion på 100g finns det 14g protein.
Per 100g portion innehåller Äggpasta Carbonara 21g kolhydrater tillsammans med 15g fett.
Äggpasta Carbonara innehåller följande allergener: mjölk, spannmål som innehåller gluten och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Äggpasta Carbonara innehålla spår av följande allergener: fisk, blötdjur, nötter, kräftdjur, senap, selleri och sojabönor.
Du kan kontakta Di Luca & Di Luca AB på följande sätt: Telefon: 08-556 942 00. E-post: info@zeta.nu. Adress: Alsnögatan 11 7tr, 116 44 Stockholm.