Raggio di sole, en liten solformad äggpasta med fyllning av bärserad anka, bacon, morot och rödvin. Kokas från fryst, koktid 4 minuter. 7 girasoli per portion.
Storlek
2000gram
Fyllning 61%: bräserad anka 84%, ankkött 57%, rökt bacon (fläskkött, salt, naturliga aromer), vatten, extra jungfruolivolja, morot, tomatpuré, lök, rödvin, SMÖR, SELLERI, salt, naturliga aromer (innehåller MJÖLK), rosmarin, salvia, svartpeppar], ricottaost (VASSLE, MJÖLK, salt), ströbröd (VETEmjöl, vatten, salt, jäst), Parmigiano Reggiano-OST S.U.B.*, salt, naturliga aromer (innehåller VETE). Pasta 39%: VETEmjöl, ÄGG 27%, durumVETEmjöl. *S.U.B: Skyddad ursprungsbeteckning. Kan innehålla spår av NÖTTER, FISK, KRÄFTDJUR, BLÖTDJUR, SENAP, SOJABÖNOR.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, spannmål som innehåller gluten, ägg och selleri. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där fisk, blötdjur, nötter, kräftdjur, senap och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1078 kJ |
Energi | 256 kcal |
Fett | 8.2 g |
- Varav mättat fett | 2.9 g |
Kolhydrat | 29 g |
- Varav sockerarter | 1.2 g |
Protein | 16 g |
Salt | 1.1 g |
Fiber | 1.2 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Di Luca & Di Luca AB
Org.nr: 556459-2078
I en portion på 100g finns det 16g protein.
Per 100g portion innehåller Äggpasta Anka 29g kolhydrater tillsammans med 8.2g fett.
Äggpasta Anka innehåller följande allergener: mjölk, spannmål som innehåller gluten, ägg och selleri.
På grund av tillverkningsprocessen kan Äggpasta Anka innehålla spår av följande allergener: fisk, blötdjur, nötter, kräftdjur, senap och sojabönor.
Du kan kontakta Di Luca & Di Luca AB på följande sätt: Telefon: 08-556 942 00. E-post: info@zeta.nu. Adress: Alsnögatan 11 7tr, 116 44 Stockholm.