Italiensk färsk-fryst pasta av hög kvalitet gjord på durumvete och ägg. Bronsvalsad pasta med en ruggad, lite ojämn yta avseed att suga upp smakrika såser på bästa tänkbara sätt. Producerad i Italien och är lakto-ovo-vegetarisk. En portion är ca 125 g och ger 12 portioner per förpackning.
VETEmjöl, durumVETEmjöl, ÄGG (22%) Kan innehålla spår av mjölk, soja och blötdjur
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk, sojabönor och blötdjur hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1244 kJ |
Energi | 294 kcal |
Fett | 2.6 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 55 g |
- Varav sockerarter | 1.7 g |
Protein | 11 g |
Salt | 0.07 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.
Tillverkningsland
Italien
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller Pappardelle 55g kolhydrater tillsammans med 2.6g fett.
Pappardelle innehåller följande allergener: vete och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Pappardelle innehålla spår av följande allergener: mjölk, sojabönor och blötdjur.
Du kan kontakta Menigo Foodservice AB på följande sätt: Telefon: 08-722 10 00. Adress: Arenavägen 61, Box 10013, 121 26 Stockholm.