Klassisk Belgisk våffla, osötad.
Storlek
2160gram
Vatten, VETEmjöl, ÄGG, rapsolja, margarin (rapsolja, vatten, salt, emulgeringsmedel (E471)), surhetsreglerande medel (E330)), socker, MALTextrakt, grädde, MJÖLKpulver, bakpulver (E500, E336, E334)), salt, naturlig smakämne.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, vete, ägg, korn och spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1303 kJ |
Energi | 311 kcal |
Fett | 14 g |
- Varav mättat fett | 1.4 g |
Kolhydrat | 40 g |
- Varav sockerarter | 3.7 g |
Protein | 5.2 g |
Salt | 0.99 g |
Fiber | 2.1 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 450 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 450 dagar
Tillverkningsland
Belgien
Företag
McCain Food Sweden AB
Org.nr: 556469-4122
I en portion på 100g finns det 5.2g protein.
Per 100g portion innehåller Våffla Belgisk 40g kolhydrater tillsammans med 14g fett.
Våffla Belgisk innehåller följande allergener: mjölk, vete, ägg, korn och spannmål som innehåller gluten.
Våffla Belgisk tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta McCain Food Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-556 116 90. Adress: Bryggavägen 100, 178 31 Ekerö.