- Livsmedel
- Djupfryst
- Pannkakor/Våfflor/Omeletter
- Plättar
- Plättar
Plättar
Servera morgonens höjdpunkt med gyllenbruna plättar. Våra frasiga plättar är gyllenbrunt gräddade på båda sidorna och innehåller en hög andel ägg. Passar både till frukostbuffén eller på dessertmenyn tillsammans med klick gräddglass. En kartong innehåller cirka 266 stycken 15 grams plättar.
Storlek
4000gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Vatten, VETEMJÖL, ÄGG från frigående höns, VASSLE, bovetemjöl, RÅGMJÖL, rapsolja, bakpulver (natriumkarbonat), surhetsreglerande medel (citronsyra), salt, emulgeringsmedel (lecitin av solros).
Allergeninformation för Plättar
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, mjölk och ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 790 kJ |
| Energi | 190 kcal |
| Fett | 4 g |
| - Varav mättat fett | 1 g |
| Kolhydrat | 30.5 g |
| - Varav sockerarter | 3.9 g |
| Protein | 6.4 g |
| Salt | 0.45 g |
| Fiber | 1.5 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Nederländerna
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
Vanliga frågor om Plättar
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Plättar?
I en portion på 100g finns det 6.4g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Plättar?
Per 100g portion innehåller Plättar 30.5g kolhydrater tillsammans med 4g fett.
Allergener
Innehåller Plättar några allergener?
Plättar innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, mjölk och ägg.
Vilka allergener kan finnas i spår i Plättar?
Plättar tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Plättar?
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.