Härligt gräddad laktosfri tunnpannkaka med fantastiskt fin stekyta. Pannkakor är en klassiker, och dessa smakar precis lika bra som övriga pannkakor i vårt sortiment. De har samma goda smak och kvalitet som en hemmagräddad pannkaka, med ett lika fint utseende. De kan serveras med klassiska och traditionella tillbehör som lättvispad grädde och sylt, men är lika goda med bär och lönnsirap eller matigare tillbehör. Dessa laktosfria tunnpannkakor innehåller bara svenska råvaror och är producerade i Laholm. De har dessutom bra varmhållningsegenskaper, så de kan njutas av många länge. Ett perfekt alterantiv till traditionell pannkaka i skolan.
Storlek
6000gram
Laktosfri skumMJÖLK, ÄGG, VETEmjöl, laktosfritt skumMJÖLKspulver, rapsolja, salt med jod. Rapsolja till stekning
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, mjölk och ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 700 kJ |
Energi | 160 kcal |
Fett | 7.5 g |
- Varav mättat fett | 1.7 g |
Kolhydrat | 16 g |
- Varav sockerarter | 0.3 g |
Protein | 6 g |
Salt | 0.75 g |
Fiber | 1.3 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Lantmännen Cerealia
Org.nr: 556017-2222
I en portion på 100g finns det 6g protein.
Per 100g portion innehåller Tunnpannkaka Laktosfri 16g kolhydrater tillsammans med 7.5g fett.
Tunnpannkaka Laktosfri innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, mjölk och ägg.
Tunnpannkaka Laktosfri tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Lantmännen Cerealia på följande sätt: Telefon: 08-519 787 00. Adress: Sankt Göransgatan 160 A. Box 301 92, 102 25 Stockholm.