Dubbelgräddad glutenfri och laktosfri pannkaka gjorda på recept av svenska ägg och bra råvaror. Dessa enkelvita pannkakor smakar precis som hemmagjorda, och har en härligt fin stekyta och fantastisk smak. Tunnpannkaka är en älskad husmansklassiker och kan serveras med klassiska tillbehör som sylt och grädde, men är också goda med bär, lönnsirap eller honung som tillbehör. Möjligheterna är oändliga, med dessa tunnpannkakor har du en god utgångspunkt. Tunnpannkakorna är tillagade av av svenska ägg och producerade i Laholm i Sverige. De är också glutenfrimärkta med celiakiloggan för extra trygghet.
Storlek
4200gram
Laktosfri skumMJÖLK, ÄGG, glutenfri VETEstärkelse*, majsstärkelse, modifierad potatisstärkelse, rapsolja, ÄGGvitepulver, salt med jod, maltodextrin. Rapsolja till stekning. *Glutenfri vetestärkelse innehåller mindre än 0,002 g gluten per 100 g produkt. Produkten är glutenfri och laktosfri
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg och mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 700 kJ |
Energi | 170 kcal |
Fett | 6.4 g |
- Varav mättat fett | 0.9 g |
Kolhydrat | 22 g |
- Varav sockerarter | 0.6 g |
Protein | 5.2 g |
Salt | 0.65 g |
Fiber | 0.5 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Lantmännen Cerealia
Org.nr: 556017-2222
I en portion på 100g finns det 5.2g protein.
Per 100g portion innehåller Tunnpannkaka Gluten- Laktosfri 22g kolhydrater tillsammans med 6.4g fett.
Tunnpannkaka Gluten- Laktosfri innehåller följande allergener: ägg och mjölk.
Tunnpannkaka Gluten- Laktosfri tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Lantmännen Cerealia på följande sätt: Telefon: 08-519 787 00. Adress: Sankt Göransgatan 160 A. Box 301 92, 102 25 Stockholm.