Laktosfri.
Storlek
3000gram
Laktosfri KVARG 34 %, VETEMJÖL, ÄGG, laktosfri SURMJÖLK, rapsolja, socker, laktosfritt SMÖR (GRÄDDE, salt), bakpulver (jäsningsmedel E500ii, E450i), salt,.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, ägg, vete och spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1094 kJ |
Energi | 262 kcal |
Fett | 14 g |
- Varav mättat fett | 3.2 g |
Kolhydrat | 25 g |
- Varav sockerarter | 7.3 g |
Protein | 9.1 g |
Salt | 1.7 g |
Fiber | 0.8 g |
Förvaras i -38°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-38°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Finland
Företag
Lagerblad Foods AB
Org.nr: 556986-8903
I en portion på 100g finns det 9.1g protein.
Per 100g portion innehåller Kvargpannkaka ca 40 g 25g kolhydrater tillsammans med 14g fett.
Kvargpannkaka ca 40 g innehåller följande allergener: mjölk, ägg, vete och spannmål som innehåller gluten.
Kvargpannkaka ca 40 g tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Lagerblad Foods AB på följande sätt: Telefon: 073–4479815. Adress: Byängsgränd 14, 120 40 Årsta.