Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Pannkakor/Våfflor/Omeletter
  4. Övriga omelett/pannkakor
  5. Eggspress Egg & Bacon Muffin
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Pannkakor/Våfflor/Omeletter/
  4. Övriga omelett/pannkakor/
  5. Eggspress Egg & Bacon Muffin

Eggspress Egg & Bacon Muffin

Eggspress

Vårt Eggspress-koncept är ett snabbt alternativ för alla som vill äta bra. På vägen till arbete, träningen eller helt enkelt när du är "on the go". Med Eggspress erbjuder vi ett gott on the go- sortiment med ägg.

Storlek

4500gram

Eggspress Egg & Bacon Muffin

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Ingredienser: Muffinbröd 40 % (VETEMJÖL, vatten, majsmjöl, dextros, salt, jäst, VETEGLUTEN, emulgeringsmedel (E 471, E 472e), FULLKORNSVETEMJÖL, surhetsreglerande medel (E 330), FULLKORNSRÅGMJÖL), omelett 27 % (varav ÄGG 73 %, rekonstituerad SKUMMJÖLK, salt, förtjockningsmedel (E 415, E 412), surhetsreglerande medel (E 330), peppar), cheddarost 13 % (MJÖLK, salt, mikrobiell ostlöpe, mjölksyrakultur, färgämne (E 160a, E 160b(i), E 160b(ii))). Dressing 13 % (ketchup (tomatkoncentrat, vatten, socker, vinäger, salt, modifierad stärkelse, förtjockningsmedel (E 412, E 410), koncentrerad rödbetsjuice, kryddor), majonnäs (rapsolja, vatten, ÄGGULA, socker, stärkelse, vinäger, SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, vinäger, salt, socker, kryddor), salt, förtjockningsmedel (E 412), kryddor), hackad inlagd gurka (vatten, gurka, socker, vinäger, lök, modifierad stärkelse, salt, kryddor, förtjockningsmedel (E 415))). Stekt bacon 7 % (sidfläsk av gris, salt, glukos, antioxidationsmedel (E 301), konserveringsmedel (E 250)). (Kan innehålla spår av SESAMFRÖ).

Allergeninformation för Eggspress Egg & Bacon Muffin

Ägg(Innehåller)
Mjölk(Innehåller)
Vete(Innehåller)
Senap(Innehåller)
Sesamfrön(Kan innehålla)
Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg, mjölk, vete, senap och spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi957 kJ
Energi229 kcal
Fett11 g
- Varav mättat fett4.5 g
Kolhydrat20 g
- Varav sockerarter3.4 g
Protein12 g
Salt1.4 g
Fiber0.8 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum -18°C

Total hållbarhet

Upp till 180 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Tyskland

Företag

Kronägg AB

Org.nr: 556045-2319

Kontakt

Kronvägen 3

284 33 Perstorp

Tel: 0435-340 80

info@kronagg.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Eggspress Egg & Bacon Muffin

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Eggspress Egg & Bacon Muffin?

I en portion på 100g finns det 12g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Eggspress Egg & Bacon Muffin?

Per 100g portion innehåller Eggspress Egg & Bacon Muffin 20g kolhydrater tillsammans med 11g fett.

Allergener

Innehåller Eggspress Egg & Bacon Muffin några allergener?

Eggspress Egg & Bacon Muffin innehåller följande allergener: ägg, mjölk, vete, senap och spannmål som innehåller gluten.

Vilka allergener kan finnas i spår i Eggspress Egg & Bacon Muffin?

På grund av tillverkningsprocessen kan Eggspress Egg & Bacon Muffin innehålla spår av sesamfrön.

Vem kan jag kontakta angående Eggspress Egg & Bacon Muffin?

Du kan kontakta Kronägg AB på följande sätt: Telefon: 0435-340 80. E-post: info@kronagg.se. Adress: Kronvägen 3, 284 33 Perstorp.

←Tillbaka till Produkter