Vårt Eggspress-koncept är ett snabbt alternativ för alla som vill äta bra. På vägen till arbete, träningen eller helt enkelt när du är "on the go". Med Eggspress erbjuder vi ett gott on the go- sortiment med ägg.
Storlek
4200gram
Ingredienser: Brioche bagel 37 % (VETEMJÖL, vatten, socker, SMÖR, ÄGG, jäst, salt med tillsatt jod), omelett 29 % (varav ÄGG 73 %, rekonstituerad SKUMMJÖLK, salt, förtjockningsmedel (E 415, E 412), surhetsreglerande medel (E 330), peppar), cheddarost 14 % (MJÖLK, salt, mikrobiell ostlöpe, mjölksyrakultur, färgämne (E 160a, E 160b(i), E 160b(ii))). Dressing 13 % (ketchup (tomatkoncentrat, vatten, socker, vinäger, salt, modifierad stärkelse, förtjockningsmedel (E 412, E 410), koncentrerad rödbetsjuice, kryddor), majonnäs (rapsolja, vatten, ÄGGULA, socker, stärkelse, vinäger, SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, vinäger, salt, socker, kryddor), salt, förtjockningsmedel (E 412), kryddor), hackad inlagd gurka (vatten, gurka, socker, vinäger, lök, modifierad stärkelse, salt, kryddor, förtjockningsmedel (E 415))). Stekt bacon 7 % (sidfläsk av gris, salt, glukos, antioxidationsmedel (E 301), konserveringsmedel (E 250)). (Kan innehålla spår av SESAMFRÖ).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg, mjölk, vete, senap och spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1065 kJ |
Energi | 255 kcal |
Fett | 13 g |
- Varav mättat fett | 6.3 g |
Kolhydrat | 22 g |
- Varav sockerarter | 6.1 g |
Protein | 12 g |
Salt | 1.4 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 180 dagar
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
Kronägg AB
Org.nr: 556045-2319
I en portion på 100g finns det 12g protein.
Per 100g portion innehåller Eggspress Egg & Bacon Bagel 22g kolhydrater tillsammans med 13g fett.
Eggspress Egg & Bacon Bagel innehåller följande allergener: ägg, mjölk, vete, senap och spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Eggspress Egg & Bacon Bagel innehålla spår av sesamfrön.
Du kan kontakta Kronägg AB på följande sätt: Telefon: 0435-340 80. E-post: info@kronagg.se. Adress: Kronvägen 3, 284 33 Perstorp.