Våra våfflor är lämpliga till frukost, dessert och mellanmål med passande topping.
Storlek
3000gram
VETEmjöl, margarin (palmolja, kokosnötsolja, rapsolja, vatten, emulgeringsmedel: mono. och diglycerider av fettsyra), socker 18%, vatten, ÄGG, sackaros, jäst, SOJAmjöl, salt, emulgeringemedel: SOJAlecitin, aromämne: vanillin.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg, sojabönor och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1853 kJ |
Energi | 443 kcal |
Fett | 23 g |
- Varav mättat fett | 12 g |
Kolhydrat | 53 g |
- Varav sockerarter | 24 g |
Protein | 6.2 g |
Salt | 1.2 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 548 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 548 dagar
Tillverkningsland
Belgien
Företag
Kronägg AB
Org.nr: 556045-2319
I en portion på 100g finns det 6.2g protein.
Per 100g portion innehåller Belgiska våfflor 53g kolhydrater tillsammans med 23g fett.
Belgiska våfflor innehåller följande allergener: ägg, sojabönor och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Belgiska våfflor innehålla spår av mjölk.
Du kan kontakta Kronägg AB på följande sätt: Telefon: 0435-340 80. E-post: info@kronagg.se. Adress: Kronvägen 3, 284 33 Perstorp.