Krämiga mozzarellastänger med krispig panering, förfriterade i rapsolja. En favorit på menyn som är krispiga på utsidan och krämiga inuti och perfekta att dippa. Mozzarella sticks är djupfrysta, har lång hållbarhet och kan tillagas både i ugn och fritös. Dessa snacks passar lakto-ovo-vegetarianer och är perfekta på sharing-menyn.
Storlek
1000gram
Mozzarellaost 42% (MJÖLK, salt, mjölksyrastartkultur, mikrobiell löpe), mjöl (VETE, ris), vatten, rapsolja, stärkelse (majs, VETE, potatis), salt, öljäst, socker, modifierad stärkelse (majs), VETE), arom, VETE-gluten, dextros, syra (E330), förtjockningsmedel (E412), stabiliseringsmedel (E461), bakpulver (E450, E500), emulgeringsmedel (E471), färgämne (E150d), kryddor.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där senap och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1228 kJ |
Energi | 293 kcal |
Fett | 15 g |
- Varav mättat fett | 5.5 g |
Kolhydrat | 27 g |
- Varav sockerarter | 2 g |
Protein | 12 g |
Salt | 0.88 g |
Fiber | 1.2 g |
Förvaras i -19°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 548 dagar.
Förvaringstemperatur
-19°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 548 dagar
Tillverkningsland
Spanien
Företag
Aviko BV
Org.nr: 502094-7106
Kontakt
Dr. A. Ariensstraat 28
7221 CD Steenderen
I en portion på 100g finns det 12g protein.
Per 100g portion innehåller Mozzarella Sticks 27g kolhydrater tillsammans med 15g fett.
Mozzarella Sticks innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Mozzarella Sticks innehålla spår av följande allergener: senap och sojabönor.
Du kan kontakta Aviko BV på följande sätt: Adress: Dr. A. Ariensstraat 28, 7221 CD Steenderen .