Vår Surdegsruta är ett grovt och mustigt bröd med rustik karaktär och massor av smak. Surdegsrutan är rik på både fiber och fullkorn och förutom att den är glutenfri är den även bakad utan glutenfri vetestärkelse – något som ofta efterfrågas i kategorin glutenfritt!
Storlek
280gram
Vatten, GLUTENFRIA FULLKORNSHAVREFLINGOR, tapiokastärkelse, majsstärkelse, sirap, jäst, äppelextrakt, sockerbetsfiber, äppelfiber, rapsolja, torkad surdeg på bovete 3%, bovete, psylliumfröskal, maltodextrin [majs], syra [äppelsyra], förtjockningsmedel [cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi], emulgeringsmedel [lecitin [raps], mono- och diglycerider av fettsyror [veg.]], salt, aromer. Innehåller 18% fullkorn, motsvarar 32% av torrvikten. KAN INNEHÅLLA SPÅR AV ÄGG.
Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1000 kJ |
Energi | 230 kcal |
Fett | 5.2 g |
- Varav mättat fett | 0.8 g |
Kolhydrat | 38 g |
- Varav sockerarter | 4.7 g |
Protein | 4.3 g |
Salt | 1 g |
Fiber | 9.3 g |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 457 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 457 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Fria Bröd AB
Org.nr: 556519-7968
I en portion på 100g finns det 4.3g protein.
Per 100g portion innehåller Surdegsruta 38g kolhydrater tillsammans med 5.2g fett.
Surdegsruta är fri från deklarerade allergener.
På grund av tillverkningsprocessen kan Surdegsruta innehålla spår av ägg.
Du kan kontakta Fria Bröd AB på följande sätt: Telefon: 031-755 01 00. E-post: info@fria.se. Adress: Gröenvägen 2, 438 91 Landvetter.