Med Frias glutenfria pepparkaksmuffins är julmyset räddat. Riktigt saftiga och med mycket pepparkakssmak.
Storlek
240gram
Socker, ÄGG, rapsolja, GLUTENFRI VETESTÄRKELSE, kryddor (kanel, kardemumma, ingefära, nejlika), psylliumfröskal, rismjöl, bakpulver (natriumpyrofosfat, natriumbikarbonat), majsstärkelse, potatisstärkelse, maltodextrin (majs), förtjockningsmedel (cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi), emulgeringsmedel (mono och diglycerider av fettsyror [veg.]), salt, aromer.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1900 kJ |
Energi | 450 kcal |
Fett | 24 g |
- Varav mättat fett | 2.4 g |
Kolhydrat | 53 g |
- Varav sockerarter | 35 g |
Protein | 4.1 g |
Salt | 0.7 g |
Fiber | 2 g |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 457 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 457 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Fria Bröd AB
Org.nr: 556519-7968
I en portion på 100g finns det 4.1g protein.
Per 100g portion innehåller Pepparkaksmuffins 53g kolhydrater tillsammans med 24g fett.
Pepparkaksmuffins innehåller allergenet ägg.
Pepparkaksmuffins tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fria Bröd AB på följande sätt: Telefon: 031-755 01 00. E-post: info@fria.se. Adress: Gröenvägen 2, 438 91 Landvetter.