Med den rätta tyngden och kladdigheten förför den till kaffet eller efterrätten med sin doft av kakao och vanilj.
Storlek
400gram

Socker, ÄGG, rapsolja, GLUTENFRI VETESTÄRKELSE, fettreducerat kakaopulver 6 %, psylliumfröskal, rismjöl, bakpulver (natriumpyrofosfat, natriumbikarbonat), majsstärkelse, potatisstärkelse, maltodextrin (majs), förtjockningsmedel (cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi), emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror [veg.]), salt, aromer.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g | 
|---|---|
| Energi | 1750 kJ | 
| Energi | 420 kcal | 
| Fett | 22 g | 
| - Varav mättat fett | 2.5 g | 
| Kolhydrat | 49 g | 
| - Varav sockerarter | 40 g | 
| Protein | 5 g | 
| Salt | 0.6 g | 
| Fiber | 2.5 g | 
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 457 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 457 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Fria Bröd AB
Org.nr: 556519-7968
I en portion på 100g finns det 5g protein.
Per 100g portion innehåller Kladdkaka 49g kolhydrater tillsammans med 22g fett.
Kladdkaka innehåller allergenet ägg.
Kladdkaka tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fria Bröd AB på följande sätt: Telefon: 031-755 01 00. E-post: info@fria.se. Adress: Gröenvägen 2, 438 91 Landvetter.