Frias glutenfria kanelbullar är lycka på en bakplåt. Bakade på traditionellt vis med kanelfyllning. Ett självskrivet inslag till fikastunden.
Storlek
230gram
GLUTENFRI VETESTÄRKELSE, socker, vatten, rapsolja, jäst, GLUTENFRITT MALTEXTRAKT (KORN), förtjockningsmedel (cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi), psylliumfröskal, kanel, kardemumma, äppelfiber, maltodextrin (majs), dextrin (potatis), emulgeringsmedel (lecitin [raps], mono- och diglycerider av fettsyror [veg.]), modifierad potatisstärkelse, glukossirap, ärtprotein, potatisgranulat, majsstärkelse, fullhärdad rapsolja, salt, aromer. KAN INNEHÅLLA SPÅR AV ÄGG
Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1450 kJ |
Energi | 350 kcal |
Fett | 10 g |
- Varav mättat fett | 1.6 g |
Kolhydrat | 61 g |
- Varav sockerarter | 19 g |
Protein | 1.3 g |
Salt | 1.1 g |
Fiber | 3.9 g |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 457 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 457 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Fria Bröd AB
Org.nr: 556519-7968
I en portion på 100g finns det 1.3g protein.
Per 100g portion innehåller Kanelbulle 61g kolhydrater tillsammans med 10g fett.
Kanelbulle är fri från deklarerade allergener.
På grund av tillverkningsprocessen kan Kanelbulle innehålla spår av ägg.
Du kan kontakta Fria Bröd AB på följande sätt: Telefon: 031-755 01 00. E-post: info@fria.se. Adress: Gröenvägen 2, 438 91 Landvetter.