Storlek
280gram
GLUTENFRI VETESTÄRKELSE, vatten, GLUTENFRIA FULLKORNSHAVREFLINGOR (13%), GLUTENFRITT MALTEXTRAKT (KORN), förtjockningsmedel (cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi), maltodextrin (majs), sirap (endast som jästnäring), psylliumfröskal, jäst, rapsolja, majsstärkelse, emulgeringsmedel (lecitin [raps], mono- och diglycerider av fettsyror [veg.]), salt, aromer. Innehåller 13% fullkorn, motsvarar 22% av torrvikten. KAN INNEHÅLLA SPÅR AV ÄGG.
Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1000 kJ |
Energi | 240 kcal |
Fett | 3.5 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 47 g |
- Varav sockerarter | 3.6 g |
Protein | 2.4 g |
Salt | 1 g |
Fiber | 5.9 g |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 457 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 457 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Fria Bröd AB
Org.nr: 556519-7968
I en portion på 100g finns det 2.4g protein.
Per 100g portion innehåller Havrefralla 47g kolhydrater tillsammans med 3.5g fett.
Havrefralla är fri från deklarerade allergener.
På grund av tillverkningsprocessen kan Havrefralla innehålla spår av ägg.
Du kan kontakta Fria Bröd AB på följande sätt: Telefon: 031-755 01 00. E-post: info@fria.se. Adress: Gröenvägen 2, 438 91 Landvetter.