Saftiga muffins fyllda med härlig sötsyrlig hallonsylt och smak av kardemumma. Toppade med pärlsocker. Gluten-, laktos- och mjölkproteinfria.
Storlek
200gram

ÄGG, socker, rapsolja, hallonsylt 16% (hallon 45%, socker, glukossirap, vatten, modifierad potatisstärkelse, förtjockningsmedel (pektin), fläderbärsjuice, naturlig arom), GLUTENFRI VETESTÄRKELSE, kardemumma, rismjöl, psylliumfröskal, bakpulver (natriumpyrofosfat, natriumbikarbonat), majsstärkelse, maltodextrin (majs), fullhärdad rapsolja, förtjockningsmedel (cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi), emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror [veg.]), salt, aromer.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g | 
|---|---|
| Energi | 1750 kJ | 
| Energi | 420 kcal | 
| Fett | 23 g | 
| - Varav mättat fett | 2.6 g | 
| Kolhydrat | 48 g | 
| - Varav sockerarter | 31 g | 
| Protein | 3.2 g | 
| Salt | 0.6 g | 
| Fiber | 0.9 g | 
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 457 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 457 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Fria Bröd AB
Org.nr: 556519-7968
I en portion på 100g finns det 3.2g protein.
Per 100g portion innehåller Hallonmuffins 48g kolhydrater tillsammans med 23g fett.
Hallonmuffins innehåller allergenet ägg.
Hallonmuffins tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fria Bröd AB på följande sätt: Telefon: 031-755 01 00. E-post: info@fria.se. Adress: Gröenvägen 2, 438 91 Landvetter.