Saftiga muffins fyllda med härlig sötsyrlig hallonsylt och smak av kardemumma. Toppade med pärlsocker. Gluten-, laktos- och mjölkproteinfria.
Storlek
200gram
ÄGG, socker, rapsolja, hallonsylt 16% (hallon 45%, socker, glukossirap, vatten, modifierad potatisstärkelse, förtjockningsmedel (pektin), fläderbärsjuice, naturlig arom), GLUTENFRI VETESTÄRKELSE, kardemumma, rismjöl, psylliumfröskal, bakpulver (natriumpyrofosfat, natriumbikarbonat), majsstärkelse, maltodextrin (majs), fullhärdad rapsolja, förtjockningsmedel (cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi), emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror [veg.]), salt, aromer.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1750 kJ |
Energi | 420 kcal |
Fett | 23 g |
- Varav mättat fett | 2.6 g |
Kolhydrat | 48 g |
- Varav sockerarter | 31 g |
Protein | 3.2 g |
Salt | 0.6 g |
Fiber | 0.9 g |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 457 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 457 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Fria Bröd AB
Org.nr: 556519-7968
I en portion på 100g finns det 3.2g protein.
Per 100g portion innehåller Hallonmuffins 48g kolhydrater tillsammans med 23g fett.
Hallonmuffins innehåller allergenet ägg.
Hallonmuffins tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fria Bröd AB på följande sätt: Telefon: 031-755 01 00. E-post: info@fria.se. Adress: Gröenvägen 2, 438 91 Landvetter.