Ett grovt, fiberrikt bröd bakat med surdeg på bovete och quinoa.
Storlek
500gram
Vatten, tapiokastärkelse, solrosfrö 12 %, majsstärkelse, chiafrö (Salvia hispanica) 8 %, sirap, jäst, torkad surdeg på bovete 4 %, sockerbetsfiber, rapsolja, psylliumfröskal, äppelextrakt, syra (äppelsyra), maltodextrin (majs), förtjockningsmedel (cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi), emulgeringsmedel (lecitin [raps], mono- och diglycerider av fettsyror [veg.]), salt, aromer. KAN INNEHÅLLA SPÅR AV ÄGG.
Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1250 kJ |
Energi | 300 kcal |
Fett | 13 g |
- Varav mättat fett | 1.6 g |
Kolhydrat | 35 g |
- Varav sockerarter | 4.6 g |
Protein | 6.1 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 11.5 g |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 457 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 457 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Fria Bröd AB
Org.nr: 556519-7968
I en portion på 100g finns det 6.1g protein.
Per 100g portion innehåller Grovt Surdegsbröd 35g kolhydrater tillsammans med 13g fett.
Grovt Surdegsbröd är fri från deklarerade allergener.
På grund av tillverkningsprocessen kan Grovt Surdegsbröd innehålla spår av ägg.
Du kan kontakta Fria Bröd AB på följande sätt: Telefon: 031-755 01 00. E-post: info@fria.se. Adress: Gröenvägen 2, 438 91 Landvetter.