Ett osötat, glutenfritt fiberrostbröd bakat med solrosfrön och linfrön. Osötat och med högt fiberinnehåll. Passar perfekt till frukost som till varma mackor.
Storlek
500gram
GLUTENFRI VETESTÄRKELSE, vatten, solrosfrö (7%), fullkornsboveteflingor, linfrö (4%), GLUTENFRITT MALTEXTRAKT (KORN), förtjockningsmedel (cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi), jäst, sockerbetsfiber, psylliumfröskal, maltodextrin (majs), rapsolja, majsstärkelse, sirap (endast som jästnäring), emulgeringsmedel (lecitin [raps], mono- och diglycerider av fettsyror [veg.]), salt, aromer. KAN INNEHÅLLA SPÅR AV ÄGG.
Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1150 kJ |
Energi | 270 kcal |
Fett | 8.5 g |
- Varav mättat fett | 1.1 g |
Kolhydrat | 43 g |
- Varav sockerarter | 2.6 g |
Protein | 2.9 g |
Salt | 1.1 g |
Fiber | 6.5 g |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 457 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 457 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Fria Bröd AB
Org.nr: 556519-7968
I en portion på 100g finns det 2.9g protein.
Per 100g portion innehåller Fiber 43g kolhydrater tillsammans med 8.5g fett.
Fiber är fri från deklarerade allergener.
På grund av tillverkningsprocessen kan Fiber innehålla spår av ägg.
Du kan kontakta Fria Bröd AB på följande sätt: Telefon: 031-755 01 00. E-post: info@fria.se. Adress: Gröenvägen 2, 438 91 Landvetter.