Frias härligt kladdiga, glutenfria chokladmuffins är ett alltid lika uppskattat inslag till fikat. Riktigt saftiga och med en krämig chokladkärna på toppen
Storlek
240gram
Socker, ÄGG, rapsolja, GLUTENFRI VETESTÄRKELSE, fettreducerat kakaopulver (6%), psylliumfröskal, rismjöl, bakpulver (natriumpyrofosfat, natriumbikarbonat), potatisstärkelse, majsstärkelse, maltodextrin (majs), förtjockningsmedel (cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi), emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror [veg.]), salt, aromer.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1800 kJ |
Energi | 430 kcal |
Fett | 23 g |
- Varav mättat fett | 2.6 g |
Kolhydrat | 48 g |
- Varav sockerarter | 35 g |
Protein | 4.8 g |
Salt | 0.8 g |
Fiber | 2.9 g |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 457 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 457 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Fria Bröd AB
Org.nr: 556519-7968
I en portion på 100g finns det 4.8g protein.
Per 100g portion innehåller Chokladmuffins 48g kolhydrater tillsammans med 23g fett.
Chokladmuffins innehåller allergenet ägg.
Chokladmuffins tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fria Bröd AB på följande sätt: Telefon: 031-755 01 00. E-post: info@fria.se. Adress: Gröenvägen 2, 438 91 Landvetter.